Tanáraink

T Á R S A S T Á N C

nori

Sütő Eleonóra

modern társastánc pedagógus

„Akiben van tehetség, köteles azt kiművelni a legfelsőbb fokig, hogy embertársainak minél nagyobb hasznára lehessen. Mert minden ember annyit ér, amennyit embertársainak használni, hazájáért szolgálni tud. Az igazi művészet az emberiség emelkedésének egyik leghatalmasabb eszköze, s aki ezt minél több embernek hozzáférhetővé teszi, az emberiség jótevője.” /Kodály Zoltán/

Magamról: 1986. nyarán kezdtem társastáncot tanulni, ami az évek során mondhatni szerelemmé, az életem részévé vált. Megannyi verseny, fellépés, bemutató után 2000-ben elvégeztem a Magyar Művelődési Intézet által indított 2 éves „C” kategóriás tánctanári képzést, majd pedig 2004-ben a Magyar Táncművészeti Főiskola 4 éves társastánc pedagógus szakát. Egyesületünkben több csoportban foglalkozom különböző korosztályú gyerekekkel. Folyamatosan részt veszünk fellépéseken és versenyeken is. 2015. szeptemberében megalakult felnőtt társastánc csoportunk, 8 párral. 2019. február 4-től pedig senior csoportot indítottunk, Party táncok 40 felett néven. 

A tánc felszabadít, kikapcsol, formál kívül és belül. 

 

B o d y A R T 



 Bús Mirella és Szűcs Ákos prezenterek,

bodyART™, deepWORK™ és BAX trénerek.

A szegedi Selfnesscenter Rekreációs Központ alapítói.

Sok szegedi vendég köszönheti nekik fejlődésüket!

Miri és Ákos több országos rendezvényen is prezenter, úgymint: FITBALANCE, NIVEA FITNESS TOUR, FITTARÉNA, COCA COLA TESTÉBRESZTŐ.

Szakmai elismertségüknek köszönhetően egyre több élsportoló veszi igénybe Miri és Ákos felkészítési módszereit a fizikai és a mentális felkészülési időszakban egy-egy jelentősebb verseny előtti időszakban.

Velük edzhettek hétfőn 18:30-19:30 h-ig és csütörtökön 19:00-20:00 h-ig. 

Info:+36/70 331-88-91

Mi is az a bodyART:

“Amikor az erő a tudatossággal találkozik”

Egy 20 éve folyamatosan fejlesztett saját testsúlyos eszköz nélküli funkcionális tréning, amely kifejezetten európai anatómiára készült! Alapja a gyógytorna de egyéb keleti mozgásanyagokból is táplálkozik, amelyhez több speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva az összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között! Kifejezetten teljesítmény növelés céljából fejlesztik, amelyben egyszerre valósul meg a tréning hatás, a nyújtás, és az ellazulás is!

Várunk szeretettel!

 

P I L A T E S,   d e e p W O R K

Panyor Krisztina

Triatlon sportedző, Pilates és deepWOORK oktató

Célom, hogy segítsem és motiváljam azokat az embereket, akik szeretnének egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élni.

“Abban tudok segíteni neked, hogy izületeid rugalmasabbá váljanak, megszabadulj súlyfeleslegedtől, állóképességed nőjön, a szív- és érrendszered működése javuljon, a közérzeted jobb legyen és egy remek, szerethető önmagaddá válj.”

Hogyan jutottam el idáig? A mozgás iránti rajongásom már 6 évesen kezdődött, úsztam, futottam, triatlonoztam. Sporttagozatos általános iskolába jártam. A gimnáziumi évek alatt válogatott sportoló lettem triatlon sportágban, európa- és világbajnoki címeket is szereztem. A Testnevelési Egyetemen szereztem sportmenedzser diplomát. Jelenleg is aktívan sportolok, terepfutásban és ultra terepfutásban versenyzek. 

2017. nyarán kezdtem el pilates, majd deepWork órákat tartani Makón.

Futóknak és úszóknak erőnléti és nyújtó edzéseket tartok . 

PILATES

A rendszeres pilates hatásai: szálkás, hosszú izmok, karcsú és ruganyos test, erős hát hajlékony gerincoszloppal. Az eredmény garantált: a leolvadó úszógumi helyén lapos kockahas, formás feszes comb és popsi, bomba alak, kecses tartás. 5 azonnal érezhető hatás egy pilates óra után: kellemes fáradtság, enyhe izomláz, jó alvás, javul a tartás, elmúlik a derékfájás. Egyéb hatások: erős immunrendszer, pozitív hatás a keringésre, tüdőre, izmokra, az idegrendszer átprogramozódik, fejlődik a testtudat. 

deepWORK

A deepWORK tréning segít bennünket abban, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk. Megtapasztalhatjuk általa a testre, lélekre, szellemre kiható erőt és ennek energetizáló hatását. Tudatosan a két ellentétes erőre épül és az 5 természeti elem energiáját használja. A megfeszítés és ellazulás, nyújtás és összehúzás, ki- és belélegzés, mély és magas mozgás folyamatosan változik az erősítő, nyújtó, kardió gyakorlatok alatt. Ebben a formában mindenki megtalálja a kihívást és az egyensúly egyaránt. Ez egy aktív óra, amely extázis élményt nyújt, állóképességfejlesztő és zsírégető is egyben. 

Velem edzhettek:  Kedden 18,00 h-tól Pilates, 19,00 h-tól deepWORK és 

                                 Csütörtökön 17,00 h-tól Pilates, 18,00 h-tól deepWORK óráimon.

Infó: +36 70/361-7739

Várlak szeretettel!